sâmbătă, 3 decembrie 2011

Stare de dor

Asa o tristete cade peste mine…sunt atit de pierduta in starea asta de dor! Ma schimb de la o clipa la alta…de la zimbet la lacrima, de la rabdare la explozie…de la indulgenta la nervozitate… am pierdut intreg controlul asupra mea…nu ma mai asculta nici capul, nici inima, nici ochii…………..

Exista un timp pentru toate!

 “Exista un timp pentru lacrimi, dar si pentru a zambi. Exista un timp pentru a merge mai departe, dar si pentru a renunta. Exista un timp pentru dezamagiri, dar si pentru noi inceputuri. Exista un timp pentru cer senin, dar si pentru ploi. Exista un timp pentru a actiona, dar si pentru a astepta. Exista un timp pentru a creste, exista un timp pentru schimbari. Exista un timp pentru a fi sus, dar si pentru a te ridica. Exista mereu timp pentru iubire. Exista mereu timp pentru iertare. Exista mereu timp pentru a alege ce este corect!”

  • E frumos cind te regaseti in versuri!(

Celor din inima mea...

  • Cineva spunea ,,Drumul e mai plin de satisfacții decât destinația"...La început nu înțelegeam și nu doream sa înțeleg aceasta...Credeam ca exista doar un singur drum, pe care poți descoperi ce vrei de la viata. Insa dacă alegi acel drum, nu înseamnă ca trebuie sa le ignori pe celelalte...Abia acum îmi dau seama ca ceea ce se întâmplă pe parcurs contează...Piedicile...Cazaturile...Si prieteniile...E o călătorie, nu o destinație...Cred ca ar trebui sa am încredere, ca ,,filmul" se va termina asa cum trebuie..Si nu contează drumul pe care mergi, contează doar stațiile la care te oprești, oamenii alături de care stai...Apreciază ceea ce îți aparține..Trăiește clipa...Bucurate de prezenta celor dragi atât cit îți sunt aproape...Risca, iubește, trăiește...Fii fericit...